SE AKTUELLE TILBUD 

VAMDRUP - BROVST -GIVE - GRINDSTED

ODENSE C - RANDERS - LUNDERSKOV - VEJEN - SÆBY

video hold **virtual træner**​

​I udvalgte centre ( Grindsted) tilbyder vi mulighed for at deltage på vores Bio-Bike hold. Vi bibeholder selvfølgelig alle vores Livehold, men ønsker yderligere at tilbyde vores medlemmer muligheden for f.eks. at cykle på skæve tidspunkter eller måske brugesalen som en lille del af en længerevarende træning. Cykelbiografen kan også være en god intruduktion til Bike, da den virtuelle instruktør altid vejleder grundigt ved holdstart. Der findes også hold i flere længder – 30, 45 og 60 min. – hvor et Live-hold altid er 60 min langt. Sidst men ikke mindst er der altid mere ro omkring vores cykelbiograf hold, hvor Live-holdene som oftest er fyldte.


Rent praktisk er undervisningen meget lignende en alm. live time. Instruktøren er blot på et lærred i stedet for på instruktør-cyklen. Der er musik og grafik på lærredet, så det er let at være med.

BEMÆRK ! nedenstående hold vil kun være tilgængelig i Grinsted centret.

Vi får også mulighed for at tilbyde andre hold end Bio Bike. Du kan bl.a. opleve yoga, styrke træning og meget mere. Se her eksempler af de forskellige Virtuellle video hold - klik på linket for at vælge video