SE AKTUELLE TILBUD 

VAMDRUP - BROVST -GIVE - GRINDSTED

ODENSE C - RANDERS - LUNDERSKOV - VEJEN - SÆBY

RECEPTION ÅBNINGSTIDER, HER KAN IND/UDMELDING SKE​​

Mandag til Torsdag:

08.30 til 13.00

16.00 til 20.00

Fredag:

08.30 til 16.00

Lørdag:

10.00 til 12.00

Søndag:

10.00 til 12.00

Helligdage lukket

fitness4you randers n

Gl. Hobrovej 38
8920 Randers N
Tlf.: 51 90 25 41
Mail: fitness4youranders@gmail.com
(Telefontider følger receptionens bemandingstider)
CVR: 35403582

Udmeldelse skal ske via vores blanket eller i receptionen.

Velkommen til Fitness4you Randers N, hvor vi tilbyder vi dig ”all inklusive” træning til lavpris – det koster altså ikke ekstra, hvis du tager et bad eller benytter vores café med gratis kaffe og brød samt sauna. Det er da til at forholde sig til!

vi har åbnet vores første center i Randers, nærmere betegnet på Gl. Hobrovej 38, i lækre, lyse og ny ombyggede lokaler, på knap 1.600 m2!
Vi har checket op på vore konkurrenters centre, og vi tør faktisk godt påstå, at vi tilbyder et af Randers´s bedste og flotteste centre, med alt hvad hjertet kan begære af udstyr i allerhøjeste kvalitet. Lækre store lokaler med 6 meter til loftet, KÆMPE holdsale og lækre omklædningsrum med sauna.

Som noget helt specielt for et fitnesscenter, tilbyder vi et legeland til børnene. Forestil dig, at du kan træne i et center hvor du ikke længere behøver at have dårlig samvittighed, over at du i stedet burde være sammen med ungerne! Faktisk så kunne det meget vel være ungerne, der trækker dig ned i træningscenteret, fordi de synes der er sjovt at være – lidt ligesom i legelandet hos McDonalds. Ikke tosset, hva?

Vores koncept:
Glem alt om bodybuilding – vores koncept er "billig træning, til hele familien".
Vi har åbent døgnet rundt/året rundt, altid rene og pæne lokaler, kvalitetsudstyr fra amerikanske Life Fitness og Italienske Technogym, som er verdens førende fabrikanter af fitnessudstyr, og sidst men ikke mindst: veluddannede instruktører.
Vi har masser af parkering hele vejen rundt om bygningen, over 100 P-pladser kun til vores medlemmer, dermed kan du let komme i gang med din træning, i stedet for at bruge din tid på at lede efter P-pladser.

Vi tilbyder:​

  • Bredt udvalg af de populæreste hold, som f.eks. Bike, Mave-balle-lår, Zumba, Boksning, TRX, Crosstraining m.v. i flotte, store og lyse holdsale – og selvfølgelig med de bedste instruktører.
  • Cirkeltræning – træn hele kroppen på 30 min.
  • Junior/Senior træning på specielle styrkemaskiner velegnede til skånsomt men effektivt, træning af hele kroppens muskulatur.
  • Markedets bedste kredsløbsudstyr fra Life Fitness, i form af Crosstrainere, løbebånd samt cykler og romaskiner.
  • Masser af styrketræning i form af frivægte, plateloaded maskiner samt flere serier af traditionelle styrketræningsmaskiner til alle kroppens muskelgrupper.
  • Personlig træning, kostvejledning m.v
  • Tilknyttet sports-massør i tilstødende lokaler til fordelagtig pris. For info se: www.sportsmassoren.com

God træning i Fitness4you Randers N

Fitness4you kolding ApS

Gl. Hobrovej 38
8920 Randers N

Tlf.: 71 99 17 17
CVR: 36016965
fitness4you@mail.dk

​Fitness4you randers

Gl. Hobrovej 38

8920 Randers N

Tlf.: 51 90 25 41

CVR: 35403582

E-mail: fitness4youranders@gmail.com