SE AKTUELLE TILBUD 

VAMDRUP - BROVST -GIVE - GRINDSTED

ODENSE C - RANDERS - LUNDERSKOV - VEJEN - SÆBY

RECEPTION ÅBNINGSTIDER, HER KAN IND/UDMELDING SKE​​

Mandag

09:30 til 12:00 - 

17:00 til 19:00

Tirsdag:

09:30 til 12:00 - 

17:00 til 19:00

Onsdag:

09:30 til 12:00 - 

17:00 til 19:00

Torsdag:

09:30 til 12:00 - 

17:00 til 19:00

Fredag:

Lukket

Lørdag:

10:00 til 12:00

Søndag

Lukket​

​Receptionen er lukket på helligdage.

fitness4you Sæby

Aalborgvej 81B

9300 Sæby

Tlf.: 30 27 79 41

Mail: Fitness4yousaeby@gmail.com

(Telefontider: Hverdage 09 til 17)

Bemærk at vi ikke besvarer tlf. hvis vi har fysiske kunder foran os, derfor kan vi være svære at træffe men henviser til vores mail.
CVR: 36965045

Udmeldelse skal ske via vores blanket eller i receptionen.

Velkommen til Fitness4you Sæby, hvor vi tilbyder vi dig ”all inklusive” træning til lavpris – det koster altså ikke ekstra, hvis du tager et bad, deltager på et hold, eller benytter vores café med gratis kaffe og brød samt sauna. Det er da til at forholde sig til!


Vores center i Sæby, beliggende på Ålborgvej 81B, byder på lækre, lyse og ny ombyggede lokaler, på ca. 900 m2 med 6 meter til loftet og store og lyse holdsale og omklædningrum med sauna! Ja, vi tør faktisk godt love, at vi tilbyder fitness i Sæby's bedste, største og flotteste center, med alt hvad hjertet kan begære af udstyr i allerhøjeste kvalitet.
Som noget ret sjældent for et fitnesscenter, har vi også etableret et legeland til børnene. Forestil dig, at du kan træne i et center hvor du ikke længere behøver at have dårlig samvittighed, over at du i stedet burde være sammen med ungerne! Faktisk så kunne det meget vel være ungerne, der trækker dig ned i træningscenteret, fordi de synes der er sjovt at være – lidt ligesom i legelandet hos McDonalds. Ikke tosset, hva?


Vores koncept:

Vi har åbent døgnet rundt/året rundt da vi ikke mener at VI skal bestemmer hvornår du skal træne, vi har altid rene og pæne lokaler, kvalitetsudstyr fra amerikanske Life Fitness som er verdens førende fabrikant af fitnessudstyr, og sidst men ikke mindst: veluddannede instruktører.
Vi har masser af parkering rundt om bygningen så du let kan komme i gang med din træning, i stedet for at bruge din tid på at lede efter en P-plads.

Glem alt om bodybuilding – vores koncept henvender sig nemlig til HELE familien og til priser hvor alle kan være med.

Vi tilbyder:​

  • Bredt udvalg af de populæreste hold, som f.eks. kunne være Bike, Mave-balle-lår, Zumba, Boksning, TRX, Crosstraining m.v. i spritnye, store og lyse holdsale – og selvfølgelig med DYGTIGE instruktører.
  • Personlig træning, kostvejledning m.v
  • Masser af styrketræning i form af frivægte, plateloaded maskiner samt flere serier af traditionelle styrketræningsmaskiner til alle kroppens muskelgrupper.
  • Markedets bedste kredsløbsudstyr fra Life Fitness, i form af Crosstrainere, løbebånd samt cykler og romaskiner.
  • Junior/Senior træning på specielle styrkemaskiner velegnede til skånsomt men effektivt, træning af hele kroppens muskulatur.
  • Cirkeltræning – træn hele kroppen på 30 min.

God træning i Fitness4you Sæby

Fitness4you Sæby

Aalborgvej 81B

9300 Sæby